Halk Eğitim Merkezi

Telefon : 0212 7891046
Belgegeçer : 0212 7895515
WEB http://catalcahem.meb.k12.tr
Adres : Ferhatpaşa Mahallesi Murat Selvi Caddesi Cumhuriyet Meydanı No2 Çatalca/İSTANBUL
VİZYON : Eğitimin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğu anlayışıyla toplumun her kesiminden bireylere ihtiyaç duydukları eğitimi sunmak suretiyle; • Kişisel gelişme, • Toplumsal bütünleşme, • Ekonomik büyümeye, Katkı sağlayan seçkin bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Her yaş, eğitim, sosyal statü ve kültür düzeyindeki bireylere Okuma-Yazma, Mesleki Teknik ve Sosyal Kültürel alanlarda yaygın eğitim hizmeti sunmak suretiyle; • Çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, • İlgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, • Onları, üretken yurttaşlar olarak hayata hazırlamak, İçin varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam gün. tam yıl.
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Doğalgaz Sistemi
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Çatalca´ya Yenibosna´dan kalkan 401, 402, 403 ve 404 no´lu Özel Halk Otobüsü hatlarıyla ulaşabilirsiniz. Bu hatlar Yenibosna-Avcılar-Beylikdüzü-Büyükçekmece-Çatalca istikametini takip ederek ilçemize ulaşırlar.
Yerleşim Yeri : İstanbul´un en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi Çatalca kuzeyde Karadeniz, güneyde Büyükçekmece, doğuda Arnavutköy, batıda Silivri ve Tekirdağ ile çevrilidir. İlçe merkezinin nüfusu 36.000 civarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezinde Çatalca Cumhuriyet Meydanında bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :